Intuitief eten

REVIEWS (4).jpg

Leer intuïtief eten zodat jij eindelijk kan genieten van eten

zonder dieetregeltjes, schuldgevoel of de weegschaal die je mood bepaalt!

BEN JIJ HET BEU...

 • Dieet na dieet te volgen, en je nooit beter in je vel te voelen?

 

 • Continu je gedachten te laten beheersen door eten en calorieën tellen?

 

 • Je schuldig te voelen nadat je een koekje hebt gegeten?

 

 • Bang te zijn dat je je zal overeten als je snoepjes in huis haalt?

 

 • Te vervallen in emotionele eetbuien als je een baaldag hebt?

Klaar om te feesten

WIL JIJ...

 • genieten van álle voedingsmiddelen, zonder schuldgevoelens?

 

 • op restaurant bestellen waar je zin in hebt, zonder schrik om je te overeten?

 

 • weten wat jouw lichaam nodig heeft, wanneer en hoeveel?

 

 • de weegschaal buitengooien, omdat je beseft dat dit getal niets zegt over jouw eigenwaarde?

 

 • vrede hebben met álle voedingsmiddelen, je lichaam en jezelf?

NA DEZE CURSUS...

 • Ben jij expert van jouw eigen lichaam en herken jij je honger- en verzadigingssignalen

 

 • Kan je terug genieten van eten, álle eten. Zonder schaamte of schuldgevoelens

 

 • Laat jij je nooit meer verleiden tot een dieet waar je niet gelukkig van wordt

 

 • Heb je eindelijk rust in je hoofd, en denk je niet meer de hele tijd aan eten

 

 • Voel jij je bevrijd en kan je eindelijk genieten van alles in het leven dat je echt gelukkig maakt

Insta - online cursus IE (1).png

Prijs: €237,00

Optioneel: betaling in 4 termijnen met credit card / VISA
aan €60/maand.

INHOUD CURSUS

MODULE 1: BYE BYE DIËTEN

Zeg voorgoed vaarwel tegen diëten. In deze module leer je alles over diëten en waarom ze niet gewerkt hebben. Wat doet een dieet met jou, fysiek én mentaal? Waarom houd je het niet vol? Na deze module ga jij nooit meer op dieet!

MODULE 4: HERKEN JE VERZADIGING

Hoe weet je of je verzadigd bent? In deze module leer je je verzadiging herkennen. En maak je ook kennis met situaties waarin dit niet altijd gemakkelijk gaat en hoe je hiermee kan omgaan.

MODULE 7: HAAL VOLDOENING UIT ETEN

Genieten van eten? Hoe doe je dat? In deze module kom je te weten hoe je een maaltijd of snack kan samenstellen zodat jij er optimaal van kan genieten. Want genieten van eten? Dat willen we toch zo vaak mogelijk?! Ontdek hier jouw satisfaction factor!

MODULE 2: INTUÏTIEF ETEN .

Wat is intuïtief eten precies? Wat houdt het in en hoe begin je eraan? Je leert jouw doelen helder te krijgen en zet de eerste stap om jouw intuïtieve eter terug te vinden.

MODULE 3: EER JE HONGERGEVOEL

In deze module werken we op het connecteren met je eigen lichaam.
Je leert jouw hongersignalen te identificeren en ernaar te luisteren. Je herkent situaties die hier invloed op hebben en ontdekt wat je kan doen om dicht bij jezelf te blijven.

MODULE 5: DAAG JOUW DIEETPOLITIE UIT

MODULE 6: EMOTIE-ETEN

Heb je veel eetregels? Duiken er continu stemmetjes op in je hoofd die zeggen wat je wel of niet mag eten? Hoeveel je mag eten? In deze module gaan we jouw dieetpolitie onder de loep nemen en uitdagen. Je krijgt handvaten om direct mee aan de slag te gaan.

Eet jij soms als je stress hebt? Bij verdriet? Of frustraties? Of vier je elk klein succes altijd met eten? In deze module zoomen we in op emotioneel eten. En kijken we hoe je hiermee kan omgaan zonder je te verliezen in emotionele eetbuien.

  7 uitgebreide modules waarbij stapsgewijs jouw mindset verandert, en je intuïtief leert eten.

PRAKTISCH

 • 7 uitgebreide modules aan de hand van video's. De modules worden stelselmatig gedropt zodat jij op een rustig tempo alles kan doorlopen.

 • Bonus: maaltijdplannen

 • Levenslang toegang tot de online cursus en mogelijke updates en bonussen.

 • E-werkboek met oefeningen per module om wat je leert effectief in de praktijk te brengen.

 • Ondersteunende Facebook community voor vragen en connectie met anderen.

REVIEWS

"Heel goed! Heel motiverend, aangenaam overgebracht! Zijn ook dingen die blijven hangen. En haalbare dingen om mee aan de slag te gaan. En ook niet enkel focus op eten maar op hele mindset vind ik wel belangrijk."

- K.V., 42 jaar

"Heel enthousiast en positief gebracht, goed opgebouwd, en laagdrempelig, ook allesbehalve betuttelend maar eerlijk en to the point, wat ik heel belangrijk vind. Ik voelde mij nooit "een probleemgeval" of "een patiënt", je bent meer een soort "voedingscoach" die aanmoedigt en waar je mee kan afstemmen. De inhoud van de consultaties moesten altijd wel eventjes bezinken, maar ik kon er altijd echt mee aan de slag."

- S.V., 32 jaar

"Sanne is heel gedreven en gepassioneerd, met een sterke achtergrondkennis. Heel goede en professionele begeleiding!"

- T.L., 38 jaar

"Wat betreft de prijs: ik vond het initieel wel een drempel om ineens het hele bedrag te betalen, maar het is ZEKER zijn geld waard en het is echt een hele faire prijs voor de uren die je in de begeleiding en het traject zelf steekt!"

- S.V., 32 jaar

"Je hebt me niet enkel fysiek begeleid, maar ook mentaal heb je geholpen."

- W.B., 37 jaar

Prijs: €237,00

Optioneel: betaling in 4 termijnen met credit card / VISA
aan €60/maand.

VEELGESTELDE VRAGEN

HOE LANG HEB IK TOEGANG TOT DE CURSUS?


Je krijgt levenslang toegang tot het online platform en de Facebook community.
WAT KAN IK VERWACHTEN NA MIJN INSCHRIJVING?


Na jouw inschrijving krijg je een login voor het online platform Teachable. Op dit platform zal je vanaf 28 augustus 2021, wanneer we starten, alle informatie van de cursus terugvinden. De cursus bestaat uit verschillende modules die stelselmatig gedropt worden zodat jij geen information overload krijgt, en je alles rustig kan doorlopen.
HOEVEEL TIJD ZAL IK NODIG HEBBEN VOOR DE CURSUS?


De cursus bestaat uit 7 modules die stapsgewijs worden gedropt. Elke module bevat één of meerdere video’s met uitleg en verschillende oefeningen. Sommige oefeningen kan je direct volledig maken, andere oefeningen zal je doorheen de tijd moeten trainen vooraleer je ze onder de knie hebt. Hoeveel tijd jij hierin steekt, is volledig jouw keuze. Hoe meer tijd je erin kan investeren, hoe sneller jij jezelf alles kan eigen maken. En hoe beter jij een intuïtieve eter wordt.
IS ER EEN WERKBOEK?


Je krijgt bij elke module oefeningen in de vorm van een e-werkboek. Dit kan je afdrukken, en gebruiken om de oefeningen te maken en ze in de praktijk uit te proberen en te trainen.
ZAL IK VERMAGEREN DOOR DE CURSUS?


Intuïtief eten helpt jou om te luisteren naar je lichaam en het te geven wat het nodig heeft. Welke invloed dit zal hebben op jouw gewicht, kan ik niet voorspellen. De focus bij intuïtief eten ligt op gezondheid, fysiek én mentaal. En gewicht zegt helemaal niets over hoe gezond je bent.
KRIJG IK INDIVIDUEEL ADVIES?


Het is geen cursus waarin je individueel begeleid wordt. Bij de online cursus Intuïtief eten doorloop je zelfstandig de verschillende modules, en oefen je aan de hand van oefeningen in het e-werkboek alles in. Dat doe je op eigen houtje. Maar ik wil ook graag dat je bijkomende vragen kan stellen. Daarom zal er een Facebook community zijn, waarin ik mogelijke vragen beantwoord, en waar jij jouw gedachten, proces, overwinningen, … kan delen met de andere deelnemers van de cursus.
KAN IK BETALEN IN TERMIJNEN?


Ja, als je het hele bedrag niet meteen kan betalen, kan je ervoor kiezen om te betalen in termijnen. Concreet betaal je dan 4 termijnen van telkens €60,00. Dit is enkel mogelijk met creditcard. Je kan via deze link betalen in termijnen.