top of page

Emotioneel eten

Doorbreek de cyclus van emotioneel eten, en ontwikkel een fijne relatie met eten én jezelf.

De online cursus Emotioneel eten leert jou om voorgoed jouw emotioneel eetgedrag te begrijpen en te managen.

Eindelijk vrij en zorgeloos jezelf zijn,

zonder ongecontroleerde emotionele eetmomenten.

20220306_110354 (1).jpg

ONLINE CURSUS EMOTIONEEL ETEN

Normale prijs: 87 EUR
Prijs flash sale: 24 EUR

Let op: je vindt alles van de online cursus Emotioneel eten ook terug in de online cursus Intuïtief eten. Meer weten? Klik hier.

IS DE CURSUS IETS VOOR JOU?

Klinkt dit herkenbaar?

Je eet dikwijls zonder dat je echt honger hebt

 

Eten geeft je vaak (al is het maar kortstondig) een beter gevoel

 

Je weet niet altijd goed wat je nu precies voelt

Je ervaart regelmatig een sterke drang naar eten

 

Je kan soms moeilijk stoppen met eten

Je weet niet hoe je kan omgaan met jouw emoties (bv. stress, verveling, ...) zonder naar eten te grijpen

Begrijp je wat emotioneel eten is, en waar het vandaan komt

Kan jij je emoties duidelijk identificeren en ken jij je lichaam een stuk beter

Heb jij meer inzicht in jouw eetgewoonten en waarom je emotioneel eet

Kan jij met jouw emoties omgaan zonder steeds naar eten te grijpen

Heb jij alle tools in handen om jouw emotioneel eetgedrag te managen

NA DEZE CURSUS ...

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER MIJN ONLINE CURSUSSEN

Review3.png
ReviewOCIE2
13.png

Normale prijs: 87 EUR
Prijs flash sale: 24 EUR

WAT KRIJG JE?

Duidelijke, to the point videopresentaties die je op eigen tempo kan doorlopen.

Audiofiles van de videopresentaties zodat je ook in de auto of op de trein kan luisteren.

E-werkboek met oefeningen en reflectievragen om meer inzicht te krijgen in jouw emotioneel eetgedrag en hoe je hiermee kan omgaan.

Toegang tot de online cursus tot en met 31 augustus 2024.

P.S.: alles van de cursus Emotioneel eten vind je ook terug in de uitgebreide cursus Intuïtief eten. Meer weten? Neem hier een kijkje.

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER DE BEGELEIDING BIJ MIJ...

"Het is kei interessant. Je leert ontzettend veel dingen bij. Niet alleen over eten. Na de cursus heb je echt enkele dingen bijgeleerd die je niet zomaar zal vergeten."  -  F.M. (21 jaar)

"Je voelt je meteen op je gemak bij haar. Heel fijne begeleiding, waarbij er een respectvolle en aangename sfeer heerst. Een zeer leerrijk traject waarbij ik mezelf steeds beter leerde kennen en ik met steeds meer zelfliefde en mildheid naar mezelf ging kijken. Met mildheid en zonder vooroordelen naar iemand kijken voelde ik vanaf moment 1 bij Sanne. Ben je op zoek naar hét moment dat je vol zelfvertrouwen en zelfliefde naar jou kan kijken, dan ben je bij haar op het juiste adres!"  -  L.D.P. (26 jaar)

"Sanne is heel gedreven en gepassioneerd, met een sterke achtergrondkennis. Ze werkt op ritme en op vraag van wat je zelf wil inbrengen. Heel goede en professionele begeleiding!"  - T.L. (39 jaar)

Normale prijs: 87 EUR
Prijs flash sale: 24 EUR

VEELGESTELDE VRAGEN

 • WAT KAN IK VERWACHTEN NA MIJN INSCHRIJVING?
  Na jouw inschrijving krijg je een login voor het online platform Teachable. Op dit platform vind je alle informatie van de cursus terug. De cursus bestaat uit verschillende modules die jij op jouw eigen tempo kan doorlopen.
 • HOE LANG HEB IK TOEGANG TOT DE CURSUS?
  Je krijgt levenslang toegang tot het online platform.
 • HOEVEEL TIJD ZAL IK NODIG HEBBEN VOOR DE CURSUS?
  De cursus bestaat uit 8 modules en een bonusmodule. Elke module bevat één of meerdere video’s met uitleg en verschillende oefeningen. Sommige oefeningen kan je direct volledig maken, andere oefeningen zal je doorheen de tijd moeten trainen vooraleer je ze onder de knie hebt. Hoeveel tijd jij hierin steekt, is volledig jouw keuze. Hoe meer tijd je erin kan investeren, hoe sneller jij jezelf alles kan eigen maken. En hoe beter jij een intuïtieve eter wordt.
 • IS ER EEN WERKBOEK?
  Ja, in de leeromgeving van de cursus vind je een online werkboek. Het werkboek bevat meer dan 150 pagina's aan oefeningen, testjes, reflectievragen, enzovoort. Je kan dit zelf downloaden en afprinten om aan de slag te gaan.
 • ZAL IK VERMAGEREN DOOR DE CURSUS?
  Intuïtief eten helpt jou om te luisteren naar je lichaam en het te geven wat het nodig heeft. Welke invloed dit zal hebben op jouw gewicht, kan ik niet voorspellen. De focus bij intuïtief eten ligt op gezondheid, fysiek én mentaal. En gewicht zegt helemaal niets over hoe gezond je bent.
 • KRIJG IK INDIVIDUEEL ADVIES?
  Het is geen cursus waarin je individueel begeleid wordt. Bij de online cursus Intuïtief eten doorloop je zelfstandig de verschillende modules, en oefen je aan de hand van oefeningen in het werkboek alles in. Dat doe je op eigen houtje. Maar ik wil ook graag dat je bijkomende vragen kan stellen. Loop je ergens tegenaan? Dan kan je mij altijd een berichtje sturen via e-mail, Instagram of Facebook. Ik help je graag verder.

Jouw coach

PSX_20220115_095815.jpg

Hoi, 

mijn naam is Sanne Noens.
Ik ben erkend diëtiste gespecialiseerd in intuïtief eten.

Ik heb mijn eigen praktijk in Beveren, en help zowel offline als online mensen naar een leuke relatie met voeding en zichzelf. Hierbij staan nieuwsgierigheid en mildheid steeds centraal.

Je kan mij zien als je persoonlijke coach die jou zal aanmoedigen en helpen op een authentieke, eerlijke en open manier.

Tot snel!

Liefs,

Sanne

Reviews

"Super, vriendelijk en helemaal gebaseerd op de realiteit."  -  Anoniem

 

 

"Heel enthousiast en positief gebracht, goed opgebouwd en laagdrempelig, ook allesbehalve betuttelend maar eerlijk en to the point, wat ik heel belangrijk vind. Ik voelde mij nooit "een probleemgeval" of "een patiënt", je bent meer een soort "voedingscoach" die aanmoedigt en waar je mee kan afstemmen. De inhoud van de consultaties moesten altijd wel eventjes bezinken, maar ik kon er altijd echt mee aan de slag."  -  S.V.D. (33 jaar)

"Ik vond het telkens super fijn! Erg respectvol en duidelijk."  -  A.T. (27 jaar)

"Heel goed! Heel motiverend, aangenaam overgebracht! Zijn ook dingen die blijven hangen. En haalbare dingen om mee aan de slag te geen. En ook niet enkel focus op eten maar op hele mindset vind ik wel belangrijk."  -  K.V.D.V. (43 jaar)

bottom of page