Emotioneel eten

Doorbreek de cyclus van emotioneel eten, en ontwikkel een fijne relatie met eten én jezelf.

De online cursus Emotioneel eten leert jou om voorgoed jouw emotioneel eetgedrag te begrijpen en te managen.

Eindelijk vrij en zorgeloos jezelf zijn,

zonder ongecontroleerde emotionele eetmomenten.

20220306_110354 (1).jpg

ONLINE CURSUS EMOTIONEEL ETEN

Zet je nu op de wachtlijst

Waarom jezelf op een wachtlijst zetten?

  • Je krijgt als eerste toegang tot alle info over de online cursus Emotioneel eten

  • Je kan de cursus aankopen met een leuke korting 🎉

PS.: Jouw inschrijving op de wachtlijst is geheel vrijblijvend, en houdt dus geen aankoopverplichting in.

Jouw coach

PSX_20220115_095815.jpg

Hoi, 

mijn naam is Sanne Noens.
Ik ben erkend diëtiste gespecialiseerd in intuïtief eten.

Ik heb mijn eigen praktijk in Beveren, en help zowel offline als online mensen naar een leuke relatie met voeding en zichzelf. Hierbij staan nieuwsgierigheid en mildheid steeds centraal.

Je kan mij zien als je persoonlijke coach die jou zal aanmoedigen en helpen op een authentieke, eerlijke en open manier.

Tot snel!

Liefs,

Sanne

Reviews online cursussen

"Ik volgde Sanne al een tijdje op Instagram. Toen ze daarop plaatste dat ze een online cursus intuïtief eten ging starten, twijfelde ik geen seconde om mij in te schrijven. Ik was iemand die heel hard vast zat in de dieetcultuur. Deze cursus was voor mij de eerste stap om dat los te laten. Eindelijk heb daar afstand van kunnen nemen, en ik moet zeggen dat dit mij enorm veel rust geeft in mijn hoofd. Voor mij is het ook een enorm pluspunt dat je de cursus op je eigen tempo kan doorlopen. Alhoewel ik de cursus nog niet helemaal heb voltooid, heeft dit mij mentaal wel al een hele boost gegeven. Ik heb bijvoorbeeld dit jaar voor het eerst sinds enkele jaren oprecht kunnen genieten van het eten tijdens de feestdagen. Zonder mij daarover schuldig te voelen en mij vol te ‘moeten’ proppen. Ik ben alvast heel benieuwd naar de volgende modules! Momenteel kan ik de cursus alleen maar aanraden 👌🏼"  -  G.V.

“De cursus Intuïtief eten deed me beseffen hoe hard de heersende dieetcultuur mijn denken over eten stuurde. Nu ik deze ideeën heb losgelaten, ben ik veel milder voor mezelf en mijn lichaam. En veel rebelser tegenover alle “do’s and don’t’s” die ik al heel mijn leven hoor. Sanne heeft me bewust gemaakt dat bepaalde ideeën die zaten ingebakken over voeding, mijn lichaam, diëten, gezond zijn, … niet persé juist zijn. Ze legt duidelijk en met voorbeelden uit hoe het anders kan. De cursus veranderde echt mijn manier van denken. Ik voel me eindelijk oké met mijn lichaam, en ik draag er zorg voor zodat ik mij gezond en fit voel.”  -  C.D. (33 jaar)